
Lofoten får sin egen leskedrikk
Lofoten har lenge vært et mekka for lokalmat, men ett av de store hullene har vært mangelen på et lokalt, alkoholfritt alternativ i restauranter og butikker.Nå har Reinebringen-nettverket i Moskenes tatt grep.
I samarbeid med Lofotpils har de utviklet en lokal rabarbradrikk som denne uken dager lanseres i både restauranter og butikker, og første smak kan du få på CircleK på Reine torsdag klokken 11.00.
- Vi er glade for at det endelig kommer et lokalt, alkoholfritt produkt – spesielt til glede for restaurantene i Lofoten, som lenge har etterspurt noe slikt. Vi håper mange restauranter og butikker tar inn produktet, og på den måten bidrar til å sikre ressurser for å møte de felles utfordringene vi har med turistforvaltning. All ære til Lofotpils, som har bidratt betydelig i utviklingen av dette produktet, sier Marlene Sæthre, prosjekteier for bedriftsnettverket.
Les også: Sommerkampanje for nye medlemmer
Drikken distribueres til hele Nord-Norge gjennom Lofotpils sitt ordinære distribusjonsnettverk.
Produktet er resultatet av et samarbeid mellom bedrifter i Moskenes og Lofotpils, der bryggeriet har utviklet drikken på forespørsel. Rabarbradrikken inngår også i Moskenes-bedriftenes reiseminneprosjekt, og inntektene fra salget skal bidra til tiltak som kommer lokalsamfunnet til gode.
Bli med på årets næringslivsfest! Stas i Vest 2025!