Meny
Top Image

Støttespillere

- bli vår viktigste gjest!

Støttespillere

Bli vår viktigste gjest under årets Høstvekka-fest!

Det sies at det kreves en hel landsby for å oppdra et barn. På mange måter kan det overføres til hva, og ikke minst hvem, som trengs for å etablere et vellykket arrangement. I fjor fylte Høstvekka 20 år - barnesykdommene ligger bak oss, og kanskje også de rebelske tenårene. Nå starter derimot jobben for fullt med å sette beina godt inn i voksenlivet, mer ambisiøs og sulten enn noensinne.

Vi hadde aldri klart å komme oss dit vi er i dag, uten den «landsbyen» av gode samarbeidspartnere som har fulgt oss på veien. Disse aktørene er avgjørende for at Høstvekka også de neste årene skal sette Lofoten på kartet. I sør har Arendalsuka klart å få hele landets søkelys på seg i august. Det er ingenting i veien for at ikke vi sammen, i vårt vakre øyrike, kan tenke like stort, like ambisiøst og kanskje enda dristigere i årene som kommer.

Tross alt; vi har naturen, vi har menneskene, vi har kompetansen! Ikke minst har vi bedriftene som gjør det hele mulig. Derfor inviterer vi deg og dere til å bli med på laget av viktige samarbeidspartnere i Høstvekkas fortsettelse. Våre mangeårige partnere har plass til flere rundt bordet når vi år drar frem finporselenet.

"Det er alltid vanskelig å måle verdien av sponsing og gaver som Sparebank 68° Nord bidrar med på den 68. breddegrad. Bankens intensjon er imidlertid å støtte og bidra med aktivitet og bolyst i våre områder.
Høstvekka er et godt bevis på at samarbeid er fornuftig, og gir god effekt på alle plan, og for det lokalmiljøet vi lever og ånder for! Hurra for det fantastiske dugnadsarbeidet som legges for dagen i samarbeidet, sier konstituert banksjef for finans og virksomhetsstyring i Sparebank 68° Nord"
 Werner Martinsen

Senterleder ved Lofotsenteret, Kjersti Eltoft F. Krüger, ser også verdien av å være en av Høstvekkas hovedsamarbeidspartnere.

"Gjennom å være en av generalsponsorene ønsker vi å bidra til å gjøre hjemstedet vårt enda mer inkluderende. Vi ser også at den nye drakten av Høstvekka som har vært de siste årene, favner bredere ut til ulike grupper.
Vi ser på Høstvekka som en møteplass for kultur, handel, innovasjon og samhandling – noe som vi mener og håper vil bidra til bolyst".


Synlighet, nettverk og eksponering er selvfølgelighetene vi tilbyr i retur - smittende entusiasme og fellesskapets takknemlighet er bonus.

Nysgjerrig? Ta kontakt Sten Roger Sandnes på e-post srs@vlnf.no


Du kan også ta en kikk på våre PARTNERPAKKER
 
Program 2023


Om Høstvekka


Jeg ønsker å bidra


Profil


#grøntarrangementlofoten