Meny
Hallvar Tjønndal - Førstemann ut i serien styrekandidater i Lofoten

- Jeg liker å forstå hvordan ting egentlig fungerer

17.10.2024 | Tekst: Aleksander Nordahl
Styrelisten Lofoten er en database for å matche lokale bedrifter med lokale ressurspersoner. Fremover vil vi presentere noen av kandidatene som har meldt seg på. 
Med 12 års erfaring som privatpraktiserende advokat og flere styreverv bak seg, er Hallvar Tjønndal nå klar for å utvide horisonten og bidra i enda flere styrer. Fra engasjement i lokale idrettslag til familiebedrifter, har han opparbeidet seg en bred kompetanse som kan komme næringslivet i Lofoten til gode.

- Jeg liker å sette meg inn i hvordan ting egentlig fungerer i samfunnet, og veiledning av bedrifter samt utvikling av lokalt næringsliv er både interessant og spennende, sier Tjønndal.

Les også: Hvordan ser det nordnorske styrerommet ut?

Erfaring fra ulike roller
Han har flere styreverv i familiebedriftene KH Tjønndal Holding AS og Advokatfirma Tjønndal AS. Samtidig har han flere styreverv i frivillige organisasjoner som Leknes Håndballklubb, Vestvågøy Idrettsråd, og i nabolagets lyslag. Dette mangfoldet av erfaring gir verdifull innsikt fra både næringsliv og frivillige organisasjoner. 

- Jeg har en stor arbeidskapasitet og trives i konstruktive møter, selv når uenighet oppstår. Jeg tror på viktigheten av å samarbeide for å finne løsninger, uansett hvor ulike synspunktene er, legger Tjønndal til.

På jakt etter nye utfordringer
Med bakgrunn som advokat har han opparbeidet seg et solid fundament av juridisk kompetanse, som han nå ønsker å kombinere med en enda større rolle innen styrearbeid. 

- Styrearbeid er noe jeg har erfaring med, og ønsker å gjøre mer av. Derfor har jeg valgt å registrere meg på Styrelisten Lofoten, for å kunne være tilgjengelig for bedrifter som søker etter kompetente styremedlemmer, sier Tjønndal. 

Med en ekstrovert personlighet og en evne til å jobbe godt i team, er Tjønndal en ressurs for bedrifter i Lofoten som ønsker å profesjonalisere styrearbeidet sitt. 

Styrelisten Lofoten - En matchmaker for næringslivet
Søker du et styremedlem med bred erfaring, arbeidskapasitet og en genuin interesse for utvikling av lokalt næringsliv? Da er kanskje Hallvar Tjønndal den rette for din bedrift - ta gjerne kontakt med ham direkte eller via aleksander@vlnf.no  

Styrelisten Lofoten er en plattform for å koble bedrifter med kompetente styremedlemmer, og målet er å øke mangfoldet og profesjonalisere styrene i regionen. Ønsker du å bidra eller søker etter styrekandidater, kan du melde deg på listen i dag.

Les også: Lanserer styreliste og styrekurs
Medlemsnytt

LES FLERE NYHETER