Meny
Feel24 er årets Gaselle-vinner i Lofoten.

23 gaselle-bedrifter i Lofoten

21.10.2024 | Tekst: Aleksander Nordahl
Siden 2003 har Dagens Næringsliv kåret de beste vekstselskapene i Norge. I Lofoten er det fiskeri- og reiselivsselskaper som dominerer listen. 
Øverst på lista i år, finner vi den Leknes-baserte treningskjeden Feel24, med en vekst på 1.423% de siste tre årene! Det er en soleklar vinner av selskapene i Lofoten, hvor nummer 2 på lista er Global Rental Hub med meget solide 788% vekst. 

– Det var et stort steg å gå fra ett til to senter. Etter at jeg passerte åtte handlet det om å danne en organisasjon og å få med seg de riktige folkene. Og vi har truffet på alle sentrene, sa gründer Mats Ola Martinsen i Feel24 til DN i forbindelse med fjorårets kåring. 

For å bli kategorisert som en gaselle må selskapet minst ha doblet omsetningen på fire år, og tjene penger. Totalt melder DN at over 3369 selskaper som oppfylte vekstkravene i år, og 23 av dem finner vi i Lofoten. 

Ikke medlem? Bli medlem nå vær med på å bygge Lofoten enda sterkere!

Fiskeri og reiseliv 

Hovedtyngden av selskaper på listen finner vi i Vestvågøy med 12 selskaper. Ellers har Flakstad og Moskenes tre hver og fem i Vågan. Det var ingen selskaper som kvalifiserte fra Røst eller Værøy i årets kåring. 

Om en ser på bransjer er hele 9 av 23 selskaper på listen finner vi innenfor reiselivssektoren, nok en bekreftelse på at det skjer mye i denne bransjen. 

Her er listen over Gaseller i Lofoten: 



Les også: Styrelisten Lofoten - «Jeg liker å forstå hvordan ting egentlig fungerer»
Medlemsnytt

LES FLERE NYHETER