Meny
Lørdag var det masse folk i sentrum av Leknes.

Flere tusen besøkte Høstvekka

13.09.2024 | Tekst: Aleksander Nordahl
Høstvekka 2024 er over for denne gangen og det ble nok en gang en folkefest i Leknes. Flere arrangement, aktivitetspark, markedsgate, countryfestival og mye mer sørget for at flere tusen besøkte Leknes i løpet av ei uke. 
Høstvekka startet med næringslivsfesten Stas i vest og fortsatte så med konferanser innen reiseliv, helse, rekruttering osv. På slutten av uka begynte Leknes sentrum å fylles av boder og i det helga kom var det et yrende folkeliv i gatene. 

- Høstvekka er blitt en folkefest for hele Lofoten. Uka er bygget rundt at Lofoten Countryfestival arrangerer en kanonbra festival som trekker mye folk, og ved å legge til aktiviteter for både store og små i rundt dette skapes det liv i Leknes gjennom ei hel uke. Nå skal vi evaluere og se på hvordan Høstvekka skal utvikle seg videre, sier daglig leder Aleksander Nordahl i Vest- Lofoten Næringsforening. 

Av tall som er kommet inn så langt viser det at barnas aktivitetspark var meget populær, og rodeolaksen som var sponset av Lerøy kjørte hele 720 runder på to dager! 

Næringsforeningen ønsker å høre positive og negative ting med Høstvekka. Send gjerne en epost til post@vlnf.no med dine innspill. 

Sjekk også ut Facebook-siden vår for stemningsrapporter fra Høstvekka: Vest-Lofoten Næringsforening

Vi kommer tilbake med mer informasjon fremover, men om du ønsker å se litt mer om hva som skjedd under Høstvekka anbefaler vi å se hva lokal- og regionavisene skrev om årets Høstvekka: 

Lofotposten sine artikler finner du her: Høstvekka 2024 

Lofot-Tidende har skrevet flere saker: Se hva som skjedd på Høstvekka 


 
Generelt

LES FLERE NYHETER