Meny
Rekrutteringsseminar på Meieriet

Høstvekka over i ny fase

05.09.2024 | Tekst: Aleksander Nordahl
Vi går mot helg og Høstvekka endrer karakter fra seminarer og kurs til country og markedsgate. 
De første dagene av Høstvekka er over og når vi går inn i helgen kan vi allerede se tilbake på mange gode øyeblikk. 

Vi kickstartet det hele med Stas i Vest, næringslivets festaften, før det på mandag ble arrangert to meget gode seminarer på Meieriet. Reiseliv og Sykehus sto på agendaen og med over 100 deltakere på LoVe Utviklings besøksforvaltningskonferanse og 60 stykker på Ressursgruppas seminar om sykehuset, kan en trygt si at mandagen ble en suksess. 

Les mer: Høstvekka 2024

Hektiske dager
Tirsdagen fortsatte med et meget hektisk program. Besøksforvaltningskonferansen fortsatte på dag to, mens rekrutteringsseminaret Lofoten Got Talent hadde 60 deltakere inne i kinosalen. Egga Utvikling og Vest-Lofoten Næringsforening satte rekruttering i fokus og tilhørerne fikk høre fra både lokale, regionale og nasjonale stemmer innen emnet. 

Meld deg på nyhetsbrevet vårt: Motta nyhetsbrev

Det ble også arrangert et drivkraftsseminar i regi av Lofoten De Grønne Øyene på Ballstad denne dagen. De Grønne Øyene fortsatte dagen etter med å arrangere et Ideklekkeri for enkelte ungdommer samt at de på kvelden hade dialog-pub på Digg. Her fikk flere sjansen til å dele sine erfaringer og ideer til hvordan vi kan bli ennå bedre på reiseliv. 

Onsdag fikk også barna sin første smak på countryfestivalen, da det ble arrangert Barnas countryfestival med parade og show på Meieriet. 

Les mer: Widerøe - Nye flyruter

Cruise og markedsgate
Torsdagen var det duket for 40års-feiring. Det er nemlig 40 år siden første cruiseskip kom til Leknes og dette ble feiret med et seminar ombord på cruiseskipet AidaBella som lå i Buksnesfjorden denne dagen. 

Samtidig var det hektisk aktivitet i Leknes sentrum, i det deler av storgata ble stengt og gjort om til gågate med boder. Et stort antall mat- og salgsboder ble satt opp og det er rapportert om gode besøkstall gjennom dagen. 

Les mer: Pitchekonkurranse for gründere

Mye liv og røre
Fredag og lørdag er det meldt noenlunde fint vær og da er det nok en gang i sentrum det skjer - og selvsagt i Lofotehallen. Oppe i hallen og teltet er det Lofoten Countryfestival som regjerer og de har satt opp et heftig program med konserter gjennom uka. 

I sentrum blir det markedsgate og i tillegg til boder vil det bli hoppeslott, rodeo-fisk, veteranbilutstilling, parade med selveste Draugen på slep og mye moro rundt Lofotsenteret. 

I tillegg lanserer Lofoten Næringsforum en styreliste på fredag, for å sette fokus på å øke kompetansen til styremedlemmer i regionen. 

Følg med på Facebook og nettsiden for løpende informasjon. 

Velkommen til Høstvekka

 

LES FLERE NYHETER