Meny
Ett av de nye medlemmene har slått seg ned på Ballstad

To nye medlemmer til næringsforeningen

04.10.2024 | Tekst: Aleksander Nordahl
I løpet av den siste tiden har vi fått to nye medlemmer, begge lokalisert i Vestvågøy kommune og i to helt ulike bransjer. 
Siden 2000 har Marielle og Hugo, sammen med de to sønnene Gerbrand og Tomas, drevet gården på Saupstad i Lofoten som nå har navnet Lofoten Gårdsysteri.

Med opprinnelse fra Nederland var det tilfeldigheter som gjorde at de endte opp på gården som i dag produserer anerkjente oster og tiltrekker seg turister fra hele verden. Ifølge dem selv var planen aldri å bli bønder og lage oster, men noen år senere har de vunnet både gull og sølv i NM for ostene sine, samt andre utmerkelser. 

Er du ikke medlem? Meld deg inn her!

Nyetablering på Ballstad
Det andre nye medlemmet er Haneseth Automasjon. De har opprettet en avdeling i Lofoten, og har valgt å etablere seg på Ballstad. 

Her har de flyttet inn i nye  kontorer i bygget som bare omtales som "Gammelbutikken". Bygget er totalrenovert og for alle som har fulgt med i sosiale medier den siste tiden har det blitt et veldig fint tilskudd til næringslivet på Ballstad. 

Vi kommer tilbake med mer informasjon om medlemmene så fort vi har fått besøkt dem, men om du er nysgjerrig kan dere lese mer om dem her: Haneseth Automasjon og Lofoten Gårdsysteri 

 
Medlemsnytt

LES FLERE NYHETER